Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amplifitness

 Mi ért az Amplifit?

 

 

  1. KÖZÉPFREKVENCIÁS készülék, tehát szemben a többi, kisfrekvencián működő elektromos edzőgéppel, ez sokkal MÉLYEBBEN hatol az izom-, zsír-, kötőszövetekbe. Így nem csupán felületesen stimulál, hanem AKTIVÁLJA ezeket a szöveteket, ezáltal VALÓDI, HATÉKONY, CÉLZOTT eredményeket érhetünk el vele.


Az eddig ismert elektromos edzőgépek TOVÁBBFEJLESZTETT, forradalmian új, a létező legkorszerűbb változata!


2. Akár 40 FÉLE PROGRAM közül választhatsz!!! Zsírégető, izomerősítő, cellulit, erőnléti, állóképességi, feszesítő, sejtanyagcsere, nyirokmasszázs, kondicionáló, aerobic, kardio.... és még sorolhatnánk! Hiszen minden ember más, míg valaki fogyni szeretne, mások erősödni, vagy a cellulitot eltüntetni.. hogyan is lehetne ezt egyetlen edzésőprogrammal elérni?! Bármi is a célod, az Amplifitnessnek van rá megfelelő edzésprogramja!


3. A 20-30 perces tréningek alatt  az Amplitrain HÁROM (!) különböző elektromos frekvenciát kombinál, míg más EMS gépek mindössze egyetlen egyet használnak. A frekvenciáknak változik az erőssége, mélysége, egymáshoz viszonyított arányaik, attól függően, milyen programot használsz, illetve a program mely szakaszában jársz .


4.A speciális, ezüstszállal beszőtt antibakteriális ruházat nem tartalmaz lokálisan ható elektróda tappancsokat, hanem a speciális neoprén betéteknek köszönhetően a teljes testfelületen egyenletesen oszlatja el az impulzusokat.


5. Az amplitrain gépet orvosi műszerré minősítették. Nem okoz fájdalmas izomgyulladást, nem roncsolja az izomrostokat, mégis sokkal hatékonyabb edzéseket nyújt, mint társai. Nem elhanyagolható tulajdonsága a testünkkel folytatott állandó kommunikációja, automatikus terhelés leszabályozása, mely megóv a túlterheléstől, és a túledzettség okozta káros hatásoktól!


 

Miért ne választanád Te is a legfejlettebb, leghatékonyabb edzésmódszert? :)